search

    FAQs

    FAQ

    PITAKONAN PALING SERING

    Apa BPA?

    BPA (Bisphenol A) punika adhedhasar senyawa sintetis karbon digunakake kanggo nggawe akeh plastik cetha, kalebu gendul, kang wis disambung menyang bisa beboyo kanggo fetuses, bayi lan bocah cilik.

    Apa produk BPA-free?

    Pancen! nomer siji goal kita nyediakake ndhuwur produk kualitas lan resiko-free sing aman kanggo maksud apa anggota kulawarga, kang kok sampeyan ora bakal nemokake BPA ing sembarang produk kita.

    Apa teknologi bocor-free?

    Kita nggunakake kualitas dhuwur lan asu laut tech dhuwur ing kabeh lids lan kapital saka shakers kita, assuring sing ora bakal duwe padha sumelang ing bab shaker Panjenengan bocor ing tas.

    Apa printing UV?

    Iku cara printing kang logo wis liwati ing lampu UV banget anget, assuring sing logo bakal akeh maneh-tahan saka printing layar sutra biasa. Iki ndadekake kanggo logo sing malah bakal tahan macem-macem nganggo liwat dishwasher.

    Apa panas transfer printing?

    Iku cara printing digunakake utamané kanggo logo karo akeh werna. A film plastik karo logo wis panas ngetokake kuwasane nggawe dhateng botol, nggawe kanggo printing kualitas paling dawa-tahan lan paling kanggo logo.

    werna apa sing bisa gawe gendul lan lids?

    Sembarang werna sing bisa mbayangno, kita bisa nggawe gendul lan lids ing! Mung supaya kita ngerti werna Pantone.

    Bisa sijine logo sandi ing shakers?

    Iku beluk kita! Sijine logo sembarang sing disenengi ing gendul shaker Panjenengan.

    Where sing produk digawe?

    Kabeh produk kita sing digawe ing pabrik kita dhewe.

    Arep digarap US?


    Tampilan Online Chat!