neangan

    Naon Urang Tawarkeun

    luhur produk jual
      Urang prodvide bahan kualitas PP luhur pikeun shaker palastik bottle.Our UV print nyaeta Dishwasher Aman.
      Sarta kami gurantee keur unggal tiap shaker kami ngajual téh leakproof.

      Pikeun pamahaman hadé produk na harga urang, pleace klik tombol katuhu ka improvoe informasi, urang bakal ngawalon ka anjeun ipis 24 jam.

      panalungtikan Kiwari

      Artikel produk

      luhur produk jual

      Naha Pilih Us?

       

      Didirikeun taun 2010 A PLUS botol parusahaan dugi téh botol shaker plastik sarta olahraga produsén botol cai profésional. A PLUS owns leuwih ti 5000 meter pasagi pabrik baku industri jeung departemén jawab R & D, suntik molding, niup molding, percetakan layar sutra tur assembly. urang ogé ngabagéakeun pesenan ngaropéa pikeun parantosan.

       

      WhatsApp Online Chat!