neangan

    FAQs

    FAQ

    Loba ditanyakeun

    Naon BPA?

    BPA (Bisphenol A) nyaéta dumasar sanyawa sintétik karbon dipaké sangkan loba plastik jelas, kaasup botol, nu geus numbu ka mungkin hazards mun fetuses, Orok na barudak ngora.

    Aya produk Anjeun BPA bébas?

    Lieur! nomer hiji gawang urang geus nyadiakeun luhur produk kualitas sarta bahya bébas anu aman keur naon anggota kulawarga, nu geus naha anjeun moal neangan BPA di salah sahiji produk urang.

    Naon téhnologi bocor bébas?

    Urang make kualitasna alus sarta anjing laut tech tinggi dina sadaya lids sarta midang di shakers urang, assuring nu pernah kudu salempang ngeunaan shaker anjeun bocor di kantong anjeun.

    Naon percetakan UV?

    Ieu mangrupakeun metoda percetakan whereby logo nu disalurkeun di handapeun lampu UV pisan haneut, assuring nu logo nu bakal leuwih lila-langgeng ti percetakan layar sutra biasa. Hal ieu ngajadikeun pikeun logos nu malah bakal tahan rupa ngalir ngaliwatan dishwasher nu.

    Naon Panas-mindahkeun percetakan?

    Ieu mangrupakeun metoda percetakan dipaké utamana keur logos kalawan loba kelir. Hiji pilem plastik kalayan logo ieu panas disegel onto buli, sahingga pikeun percetakan kualitas pangpanjangna-abadi jeung pangluhurna pikeun logos.

    kelir naon anjeun tiasa ngadamel nu botol na lids?

    Sagala warna bisa ngabayangkeun, urang tiasa ngadamel botol anjeun sarta lids di dinya! Ngan hayu urang apal kana warna Pantone.

    Dupi abdi tiasa nempatkeun logo kuring dina shakers?

    Éta husus kami! Nempatkeun logo naon anjeun resep kana botol shaker Anjeun.

    Dimana aya produk Anjeun dijieun?

    Sadaya produk urang dijieun di pabrik urang sorangan.

    Hoyong Anjeun gawekeun AS?


    WhatsApp Online Chat!